Deliri '11-S'


El deliri incendiari del reverend Terry Jones ha estat magnificat per la premsa



Francament inquietant, la deriva que prenen els mitjans de comunicació, en dates tan sensibles. El reverend Terry Jones és un il·luminat incendiari com n'hi ha tants arreu del món. Què hauria passat si les ràdios, televisions i premsa en general, haguessin optat per ignorar-lo? Doncs, res. Bé, si, que s'haurien quedat sense l'anhelada notícia onze de setembre, que enguany fa les delícies dels periodistes més carronyaires. Arriba més sucosa que mai, recordem, després del debat al voltant de la construcció d'una mesquita a prop de la Zona Zero. Tal com jo ho veig, l'única cosa que han aconseguit és tirar més llenya al foc. Han contribuït a inflar fins a límits malaltissos el deliri piròman del pastor de Florida. És a dir, n'han esdevingut còmplices, gràcies al poderós altaveu que li han proporcionat. Això permet que el paper d'Obama es vegi més engrandit i també el d'altres agents polítics o líders sectaris que amenacen amb nous atemptats. Bonica manera de vetllar per la pau i construir la realitat, tan allunyada de la mateixa realitat.


Comentaris

Clidice ha dit…
Els medis tenen una gran part de responsabilitat en tants i tants fets luctuosos, que potser seria hora que comencessin a fer-s'ho mirar. Llàstima que el seu últim deler sigui només el balanç de pèrdues i guanys.

Bona diada!
Si s'han de posar a donar veu a tots els sonats violents que hi ha per aquest món, anem ben arreglats! Moltes vegades, els diaris i la realitat tenen ben poca relació, tot és qüestió de vendre diaris i atiar el foc de l'opinió pública... Bona diada per a tu també!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia