Blocaires esquirols




Vista la capacitat de persuasió d'alguns piquets, s'ha de tenir cert coratge per anar a treballar avui, veurem si demà els empresaris són igual de tolerants amb aquells que han decidit fer vaga.



Desconec si el fet d'escriure avui al blog significa que m'he sumat al grup dels esquirols o l'activitat blocaire no compta dins del mercat laboral. Ben mirat, és una feina més, encara que no estigui valorada econòmicament. Arguments per a sumar-se o no a la vaga n'hi ha tants com vulgueu però sembla que la llibertat per decidir, en una o altra direcció, la tenim un xic coartada. Els piquets informatius poden ser força persuasius, quan volen. Alguns empresaris també semblen disposats a passar comptes amb els vaguistes, de manera ben expeditiva. Els mitjans de comunicació exposen el que més interessa, en funció de la seva línia editorial, tan polititzada. Quan llegeixes certs columnistes tendenciosos o escoltes els clàssics tertulians viperins et vénen ganes de fugir cames ajudeu-me, cap a l'estranger. En aquests moments, es posa de relleu la precarietat d'aquesta democràcia nostra, que va costar sang suor i llàgrimes. Finalment, fer vaga o no, resulta que és el de menys.




Comentaris

Clidice ha dit…
Doncs si hi ha blogaires esquirols els qui comentem també som comentaristes esquirols? a mi veure com s'omplen la boca de democràcia i llibertat mentre pretenen coartar la llibertat d'aquells que no pensen el mateix, em fa pensar que no s'han mirat el significat d'aquestes paraules al diccionari. En tot cas: que parin el món que jo baixo.
Com que no hi ha un pam de net enlloc, ja no et fies dels sindicats ni de ningú, em sembla que fer vaga és una manera completament obsoleta de reivindicar els drets laborals, em temo que demà tot continuarà igual o pitjor que avui...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia