Pretemporada a Palamós










De dalt a baix, Mauricio Pochettino, Ferran Corominas, Iván de la Peña, Moisés Hurtado i Carlos Kameni, molt distesos i sol·lícits amb els seus nombrosos admiradors.


Bon partit; 0-4 a favor de l'Espanyol. Gols d'Osvaldo, Iván Alonso i Galán; aquest darrer, a banda de sentenciar, va exhibir un joc excel·lent. Sempre és agradable fer descobriments tan prometedors, durant la pretemporada. A la sortida, vaig posar-me a la pell d'una fan futbolera -moderada, no us penseu- disposada a captar unes quantes imatges dels herois. La primera foto, l'última que vaig tirar, mereix una petita explicació. Quan tenia davant meu la inenarrable bellesa de l'argentí, va aparèixer una fatídica pila a la pantalla de la càmera que anunciava sense compassió, tot fent pampallugues, que la bateria s'havia esgotat. Si no m'hagués dedicat a fer desenes de fotos absurdes durant el partit, hauria pogut mostrar-vos un magnífic primer pla. En fi, malgrat aquesta petita frustració, la jornada va ser esplèndida, futbol i alegria per a la vista, que no fan mal a ningú. Tant de bo sigui preludi i reflex de la propera temporada. Ja en tenim ganes.


Comentaris

Sussss ha dit…
Quines fotografies més ben fetes!
Sussss,moltes gràcies pel compliment, em penso que ets massa generosa!
Sussss ha dit…
Que sí dona. Hi ha alguna moguda, els nervis del moment ja ho tenen això, però l'enquadrament general és correcte, i el control de la lluminositat i dels colors també.
D'acord, doncs, m'ho agafo com un estímul d'una professional, per continuar progressant!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia