Impossible refrescar-se


Et poses davant l'ordinador, fa calor i tens ganes d'escriure unes quantes ratlles alegres, com els concursos de la tele. Un post gairebé intranscendent, que estigui en sintonia amb la programació estiuenca, tan banal. Després d'haver fet un breu repàs a la premsa resulta francament difícil mantenir-se en la línia light que havies planejat. No és viable una operació biquini, per al teu blog. Diversos temes damunt la taula, que apuntes en un paperot, com és habitual:






T'adones que pots continuar anotant multitud de notícies denses i feixugues: comissions d'investigació a tort i a dret, manca d'unitat política, controladors aeris estressats... Malgrat que anuncien que se suavitzarà la tempertarura, l'ambient és xafogós, enrarit i confús. Impossible refrescar-se.


Comentaris

Clidice ha dit…
Doncs mira, serà perquè jo estic en el mes més fotut de l'any de la feina, que no em dóna la gana de parlar de banalitats, ni fer un iipiipiiee. Ah! i d'això d'ERC, ja fa temps que Stalin se n'ha fet l'amo :(
A vegades va bé parlar de banalitats però avui justament no he trobat la manera! Quant a Esquerra, a mi em recorda les falles de València, han fet un gran esforç de construcció i entre tots s'han carregat el partit... En fi, respirem a fons i pensem en les coses boniques que té la vida!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia