Deformacions


Llegeixo a La Vanguardia que el president de l'associació Changing Faces, James Partridge, presentarà el telenotícies de les cinc a la BBC, durant una setmana. Aquesta iniciativa pretén contribuir a dissoldre els prejudicis que pateixen les persones amb desfiguració facial. A la meva manera de veure, també recorda l'escassa presència que tenen en els mitjans de comunicació les persones que no compleixen amb un determinat cànon de bellesa, passen de certa edat o sofreixen un tipus de malaltia o discapacitat, per posar alguns exemples.

La proposta de Partridge m'ha semblat encertada i considero que la nostra Mònica Terribas n'hauria de prendre nota. La podria aplicar perfectament al TN de TV3, cansats com estem dels presentadors de sempre. Penso que als espectadors no ens molesta per a res la deformació facial. El que ens remou els budells és la deformació informativa. Que ho sàpiga, més que res.

Comentaris

Clidice ha dit…
veure més gent normal, gent ni massa maca, ni massa lletja, ni massa divertida, ni massa avorrida, però intel·ligent, amb criteri, que donessin el millor d'ells per fer una bona tasca no estaria gens malament no, per variar vaja! :)
Clidice, això podria passar si es donés prioritat a la competència professional i no a la capacitat de submissió. Lamentablement, no és el cas dels telenotícies d'aquest país.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia