Mario Conde, el retorn


Palafrugell. Dono un tomb pel centre del poble i una senyora molt ben arreglada, que passeja dos gossets, m'atura per fer-me unes preguntes:

-Has vist en Mario Conde per la tele?

-Si.

-Parla bé, eh?

-Psss... si, suposo.

-Has llegit el seu llibre, Memorias de un preso?

-No.

-Llegeix-lo, t'agradarà. Allà ho explica tot. Tot el que li van fer. Pobre, el van deixar ben sol.

-Dona, quan era a Banesto en va fer de tots colors, tampoc era cap sant.

-Però n'hi havia d'altres! El van deixar ben sol!

Comentaris

Anònim ha dit…
Personatges que han comès tota mena de delictes acaben fent pena i encara se'ls consola. La ment i actitud humana és molts cops incomprensible.
Clidice ha dit…
i ja és ben cert que no tenim "arreglu" :(
Miquel Saumell ha dit…
Clara,
Aquest home s’està fent un lífting social i mediàtic, i penso que a nivell de “pueblo llano” se n’està sortint prou bé. La senyora que passeja els dos gossets per Palafrugell, per exemple, n’esdevindria una votant convençuda si l’expresidiari decidís presentar-se a unes eleccions.
S'ha de tenir molt poca memòria per no recordar qui és Mario Conde, per més esforços que faci no puc deixar de veure aquell home que no coneixia límits i estava disposat a tot pel poder. Estic d'acord que molta gent el votaria però, com diu la bona dona, n'hi havia d'altres implicats en afers bastant obscurs, molts dels quals també van ser votats en unes eleccions.
Lluís Bosch ha dit…
Tens raó que ara hi ha una operació de neteja de la imatge del Conde. No sé perquè. Potser vol tornar a la política? O vol anar a les tertúlies de la TV i prou?
Potser sóc molt malpensada però diria que Mario Conde, encara que adopti la postura de guia espiritual net de pecat i de culpa, encara té set de venjança. Si té presència als mitjans és perquè aspira a moure algun fil del poder. El temps ho dirà...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia