Sensesostre, versió famosos


Imatge promocional de 'Invisibles'


Un dia d'aquests, ens trobarem algun famós a la sopa. Els hem vist tancats en cases, hotels i granges, fer el ridícul per les pistes de ball, treure's els ulls i el fetge en els platós, sense cap mena de pudor. Finalment, ha arribat una mena de versió prososcial de l'exhibicionisme rosa més tronat. Álvaro de Marichalar, Sofía Mazagatos i Blanca Fernández-Ochoa, són algunes de les persones que interpretaran el paper de pidolaires, en el programa 'Invisibles', que s'estrenarà aquest diumenge a Antena 3. El presentador del xou ha declarat: «Pido a la cadena que me den esta clase de espacios porque me gustan los productos con mensaje, que nos hagan reflexionar».

Els participants van rodar al carrer a temperatures sota zero, a Màlaga i Madrid, durant deu dies. Després van tornar cap a caseta, al costat de l'estufa i el plat calent. Suposo que la gràcia del format rau en constatar de quina manera un famós, acostumat a acaparar l'atenció dels flaixos, perd qualsevol rastre d'identitat, quan s'endinsa en el submón de la pobresa. Em puc imaginar que els espectadors hauran de suportar les seves batalletes sobre la duresa de la vida al carrer. Potser miraran a càmera i demanaran amb la llagrimeta als ulls que la gent pari més atenció a la realitat del quart món. Frivolitat de la bona.

Segons informa l'Avui, un estudi ha posat en evidència que la meitat dels sensesostre que viuen a Barcelona pateixen algun tipus trastorn mental. La manca de coordinació dels serveis socials i sanitaris agreugen la situació. ¿On és Sofía Mazagatos quan se la necessita?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia