Lectors de teleprompter


El periodista ha mort, ha nascut el lector de teleprompter


Tal com tenim l'economia, la societat necessita propostes per estalviar. Atès que els telenotícies s'assemblen cada cop més a espectacles d'entreteniment, jo apostaria perquè les facultats de periodisme tanquessin la barraca. Prou despeses de professorat i altres infraestructures de pensament inútils. Cuidar l'aspecte físic i la dicció dels professionals hauria de ser suficient. Potser així sortiríem de la crisi.

Comentaris

Clidice ha dit…
ah! però fan alguna cosa més? em pensava que només llegien el que els dictava el paganini de torn. Sempre s'aprenen coses noves!
DABITIKO ha dit…
Jo proposaria fer una carrera universitària de periodisme modern amb la Belén Esteban, Ana Rosa Quintana i Jesús Mariñas com a professors.. De catedràtica posaria a La Patiño! I alaaaa... a donar classes!

A veure si dintre d’uns anys d’impartir classes de ‘merda’, ens dona suficient fàstic tot com per començar a denunciar, manifestar i dir en veu alta que volem un món millor!

Igualment Clara, jo tinc esperança que algun dia veure’m la llum!
Clidice, se suposa que els lectors de teleprompter tenen una carrera universitària. La llàstima és que els telespectadors no ho notem massa...

David, amb aquest professorat el futur del país estaria assegurat, sobretot tenint en compte que molta gent els fa més cas a ells que als autèntics professionals!
Anònim ha dit…
En quant a la foto, diuen que aquesta és l'única francesa que s'afaita sota el braç. Per això la posen a la tele.

I en quant a tancar les facultats de periodisme, estaria molt bé. A Espanya en molts casos la secció d'economia està òbviament escrita per no-economistes. No es tracta només de saber escriure; es tracta de saber del que parlen...
Hola, Martí, hi ha periodistes que són autèntics cracs. Els pots posar en tertúlies de política, economia, crònica social, educació, toros...que ells hi entenen de tot!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia