Estrenàvem casa


Poca cosa puc escriure que no s’hagi dit de l’estrena del nou Estadi. El 2 d’agost del 2009 passarà a la història i no és per a res una frase tòpica. Els pericos no oblidarem mai el dia que vàrem posar el peu per primera vegada a la nostra nova casa, després de 12 anys d’exili a Montjuïc i el record dolorós de l’enderroc de Sarrià. Personalment, ho vaig viure com un somni del qual encara no m’he despertat. L'ambient va ser pacífic i festiu, l’espectacle, d’un gust exquisit -del principi fins al final- i en l’aspecte futbolístic l’equip va estar superlatiu. De la Peña, brillant com sempre, Nakamura apuntant bones maneres i Ben Sahar...un jove crac que ens va deixar amb la boca oberta.

En un dia rodó fins i tot la lluna era blanc-i-blava!


Postdata: Com no podia ser d’altra manera, vaig gravar uns quants vídeos casolans. Focs artificials, castellers i xaranga.

Comentaris

Miquel Saumell ha dit…
Felicitats, Clara.
Jo no sóc futbolero però si ho fos i a més a més fos perico també estaria la mar de content i orgullós. Ara mateix deu ser el millor estadi del món. Hi aniré, tinc amics pericos que segur que m'hi convidaran orgullosos. De moment m'haig de conformar amb coses més petites. Demà, per exemple, em sembla que dinaré a la Xicra amb uns amics del teu poble, una alternativa que tampoc està gens malament, o qui no es conforma és perquè no vol.
Home, Miquel, La Xicra no està gens malament! No tens pas mal gust.Espero que gaudeixis de l'àpat.
Si vas a l'Estadi, segur que t'agradarà molt. No ho dic per passió perica sinó perquè penso que objectivament és un camp modern i que et permet gaudir de l'espectacle futbolístic, encara que no siguis futbolero!
Ja saps que tots els seguidors de l'Espanyol tenim un bocí d'ànima a Sarrià. No sé si els veïns del barri també ens recorden...
DABITIKO ha dit…
Hola Clara, enhorabona per la vostra nova casa! Ja saps que jo soc del Barça i això es sagrat però al veure les fotos, m'han donat moltes ganes d'anar un dia a veure'ls.. així que anirem a veure un partit de l'espanyol quan puguem!

una abraçada!

David
Home, podeu venir quan jugui el Barça a Cornellà contra nosaltres, per exemple. Els jugadors es veuen de molt a prop! Que vagin bé les vacances!
Albert Olivé ha dit…
Clara, va ser sensacional. No trobo les paraules per descriure l'ho viscut el diumenge.
He voltat una mica quan vam jugar la UEFA, i cada any intento fer desplaçaments en partits de lliga. Només puc comparar aquest camp amb el del Shalke 04. Aquell ens supera perquè a més és cobert, però no he estat a cap altre camp com el nostre. Impresionant. Quina casa que tenim!!!!
Doncs a mi em recorda una mica el camp del Manchester United, crec que tenim un Estadi molt europeu i, a diferència del que pensen alguns, crec que ens pot donar molts punts.

Aquest any la cosa pinta bé!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia