Tertúlia sobre loteria


Ahir vaig participar en una tertúlia sobre loteria, al programa de TV3 els matins d'estiu. També hi van intervenir el ja famós responsable de la Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, el propietari del bar Pamplona de Vic, Joan Cesari, a qui va tocar un bon pessic, Iolanda Guevara, professora de matemàtiques i Kernan Heinz, assessor financer. La idea del debat va sorgir arrel d'un fenomen col·lectiu ocorregut a Itàlia, al voltant d'un premi de loteria que acumula un pot milionari. Si us ve de gust donar-hi un cop d'ull, podeu fer-ho clicant aquí.

Comentaris

Miquel Saumell ha dit…
Clara,
Només per dir-te que t’he vist avui, en diferit. Una intervenció, la teva, plena de sentit comú. En canvi, no em va agradar gens el bruixot, i menys quan diu que la loteria no genera ludopatia, que només en genera el joc instantani. Gran mentida!
Hola, Miquel, tens tota la raó, el joc de loteria no està exempt per a res de generar addicció. M'hauria agradat tenir més temps per defensar aquest punt però a la televisió tot va molt ràpid.
També entenc que el senyor Gabriel defensa la seva paradeta. Aviat traurà al mercat la loteria del Barça. Com a empresari, no es pot negar que és creatiu. Si vols entrar al seu web, no té pèrdua:www.xaviergabriel.com, properament té previst fer un viatge a l'Espai!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

No abaixem la guàrdia