Cibersexe, un apunt


El diari EL PAÍS publicava ahir un interessant reportatge sobre cibersexe, que s'ha definit de manera general com l'estimulació sexual mentre s'està connectat online amb una altra persona. Malgrat que els especialistes apunten tots els perills i bondats de les relacions virtuals íntimes, com és d'esperar, acostumo a trobar la cara fosca del fenomen.
El que observo més habitualment és de quina forma la infidelitat ha obert nous camins gràcies a la revolució que ha suposat Internet, una poderosa eina de comunicació que facilita trobades meravelloses i relliscades monumentals. Com en tantes coses, en bona mesura, tot depèn de l'ús que en fem. Encara ens queda molt de camí per recórrer...

Comentaris

Anònim ha dit…
M'encanta que diguis el que et trobes a la consulta... El que realment penses...

De la meva psicoterapeuta el que menys m'agrada és l'austeritat aparent i la distància que hi ha entre psicòleg-client/psicòleg-pacient.

Moltes vegades em sento que parlo amb un robot. Suposo que els psicòlegs han de ser neutrals i no mostrar el que senten per tal de no influir als pacients.
Hola, Sergi, quan parlo del que em trobo al consultori sempre evito qualsevol referència a cap persona en concret, parlo del tipus de problemes en general, mai de casos individuals. La confidencialitat és totalment sagrada!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia