L'eterna campanya

Que s'acabin les eleccions als Estats Units, si us plau. Que votin els nord-americans i que ens deixin tranquils d'una vegada. Després de sobreviure al pols esgotador amb la candidata demòcrata Hillary Clinton ara hem de patir dia i nit la campanya "Obama versus McCain".
Què me'n dieu de l'onada febril de suport mediàtic a Obama? És francament extenuant. Només pel fet que tingui aquesta aura messiànica ja fa un tuf que no es pot aguantar. Com si la història no ens hagués ensenyat mil vegades que els grans líders no salven la humanitat. A veure com s'ho farà el senador, si arriba a president, per convertir en acció política el seu bell discurs. El món seguirà si fa no fa igual. Una mica per llançar-lo a les escombraries. Almenys descansarem una mica, que ja toca!

Comentaris

Anònim ha dit…
No crec que la gente vulgui un gran lider si no precisament un lider sensato y que faci coses petites que contan mes que projectes grans.
Doncs jo penso que la gent n'espera massa, a l'hora de la veritat els polítics no manen tant, el poder està en mans dels lobbies econòmics, són ells, moltes vegades, els que deicideixen el futur del país, gràcies per comentari!
Garbí24 ha dit…
El que mes hem preocupa es el fet que d'alguna manera som nosaltres qui costagem economicament tota la campanya , per acabar ens agradi o no , sota les seves decisions , que malgrat tot repercuteixen en la nostra butxaca .
DABITIKO ha dit…
Hola Clara,

El meu missatge es respecte al comentari que em vas deixar sobre el meu article dels grups social.

Em vas dir que segons la teva opinió els homosexuals no eren un grup social. Efectivament tenies tota la raó.

No es un grup social si no una categoria social. Per ser grup social cal que els membres s'identifiquin amb el grup, comparteixin un objectiu i pertanyin conscientment i psicològicament al grup.

El meu plantejament donava per suposat que els homosexuals es sentien part del grup cosa que no te perque ser així. Hi ha moltes formes de viure l'homosexualitat i per tan es tracta més bé d'una categoria social..

Moltes gràcies pels teus comentaris.. he après bastant!

Una abraçada!
Hola, David, celebro que el meu comentari et servís de reflexió, ja he vist les fotos dels dies de pesca!
Garbi24, gràcies per la teva aportació!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia