Comença la lliga (i els dubtes)




Comença la lliga. Tot es posa novament en dansa. Per a moltes persones, l'estiu és un lapse de temps inaguantable, sense l'adrenalina dels partits. Val a dir que no hem estat del tot alliberats de les polèmiques pròpies de pilotes, àrbitres i altres galindaines futbolístiques. A segona divisió, el cas Brugal ha destapat la caixa dels trons. Les sospites de corrupció que, d'una manera o altra, sempre planen damunt la gespa s'han concretat en forma de procés judicial. Recordem que la temporada passada, el president de l'Espanyol, Dani Sánchez Llibre, va deixar anar que la lliga estava prostituïda. Tothom se li va tirar al damunt. Que si el comentari era inapropiat, que si no sabia acceptar la normativa, etcètera. Fins i tot li van dedicar un gag burleta al Crackòvia. El cas és que a l'equip blanc-i-blau no li van pitar cap penal a favor en tota la temporada. Les decisions arbitrals semblaven conspirar sempre en contra del conjunt de Pochettino. També es va generar un enrenou considerable al voltant de la figura del president de la federació espanyola de futbol, Ángel María Villar, i el suposat tracte de favor que donava a l'equip més gran del món. D'aquí les recurrents referències al villarato. Bé, tampoc vull insisitir en aquest punt perquè és evident que els homes de Guardiola van fer mèrits esportius més que suficients. Això no treu que hi hagi dubtes que encara quedin a l'aire. Com és possible que no s'apliquin noves tècniques, com en el cas del tennis, per evitar malentesos? Alguns puristes defensen que l'esmentada tecnologia trauria tota la gràcia a la competició. No s'hauria de dir, més aviat, que ens estalviaríem una muntanya de maldecaps? Es podrien extrapolar a primera divisió, els embolics de segona? Al capdavall, hi ha més interessos en joc...



Comentaris

Albert Olivé ha dit…
Diuen que si fan del fútbol un esport com el tenis s'acabaria la polémica. Però que ve que iria en alguns moments poder fer ús d'un aparell de televisió o un "ojo de halcón" per poder veure alguna imagte i evitar-se errades garrefals.
Lo de la prostitució en el fútbol... doncs ja en pots estar ben segura, i encara més. Segur que a 1ª passa el mateix que a 2ª
Hem començat molt bé, a veure si aquests dos dies que queden no venem en Callejón, perquè s'està convertint en un gran extrem.
Doncs segurament que si, diuen que si pensem malament encertarem!
Tant de bo la temporada vagi tan bé com el primer partit, a veure si podem aspirar a alguna cosa més que mantenir-nos a primera! Certament, Callejón va fer un gran paper, només li falta tenir més sort de cares a porteria... Si seguim en aquesta línia (i cap àrbitre ens aixafa la guitarra) podem optar a una bona classificació.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia