Avís urgent a la població



Ciutadans i ciutadanes, després de molts anys de complaença, ha saltat la tapa de la claveguera. Seria recomanable que recuperessin les màscares que havien desat a l'armari. Tot el rebombori de la Grip A, no ha estat en va. Ha arribat l'hora d'aprendre de l'experiència, que per això som un país civilitzat. Estem davant d'una greu epidèmia de corrupció, altament contagiosa, estesa arreu. Si volen sobreviure a l'olor de putrefacció que supura del sumari Pretòria, si pretenen sortir sans i estalvis de la porqueria del cas Palau, preguem que prenguin les mesures corresponents. No es treguin el tapaboques, facin el favor. Sota cap concepte. D'altra manera, corren greu perill de fer córrer sobres, emplenar-se les butxaques, mentir compulsivament, tenir afers extramatrimonials, utilitzar argot delinqüencial, desviar diners cap a Andorra i, el més perillós, que un jutge estrella els enxampi in fraganti. Col·loquin-se la màscara i dormiran tranquils, els ho garantim. Alguns ciutadans i ciutadanes, desgraciadament, ja no hi són a temps!


Comentaris

Clidice ha dit…
vols dir que som capaços de percebre'n l'olor? al cap i a la fi no hi ha res de nou sota el sol. Trobo un exercici interessant el que està succeïnt, que es destapin casos de corrupció en un món que, secularment, s'ha alimentat de la mateixa. I molt em temo que la claveguera només s'ha obert obeïnt a la lògica de la pròpia corrupció. Més endavant, amb el canvi de direcció, es destaparan casos d'una altra índole, només cal que sigui "necessari" en cas que algú no faci "bondat".

El dia que exigim que el lampista ens cobri la reparació amb impostos, aleshores potser si que serà l'hora de posar-nos la mascareta.
No hi ha res de nou, és cert, però no es pot negar que entre el Palau i Pretòria, darrerament, a Catalunya hem viscut una sotragada important. A tot plegat, s'hi suma Gürtel, Palma Arena etc.
Jo diria que la majoria de ciutadans, afortunadament, està absolutament fastiguejada per tot aquest panorama... l'olor a podrit s'ha tornat insuportable!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia