Turisme alternatiu


Vuit de març. Nevada. Apagada. Desastre monumental.

Tres de maig. Ventada. Apagada. Tornem-hi, que no ha estat res.

Afortunadament, per compensar tanta calamitat, Endesa ofereix entre 60 i 80 € per dia d'afectació, als clients residencials, sense tenir en compte les primeres 24h. L'empresa posarà a disposició dels usuaris formularis per a fer reclamacions. Les dotze proves d'Astèrix, suposo. De passada, es renten una miqueta la cara, que mai no està de més. Veurem on van a parar els calerons, segur que tothom serà justament compensat.

Per si de cas, com que sóc una ciutadana responsable, no paro de barrinar propostes per sortir del forat. Tinc pensat un recorregut per les torres caigudes, una nova manera de redescobrir l'Empordà i la Costa Brava. Un tour inèdit que permetrà veure treballar els operaris, a l'estil S. XIX i gaudir de meravelloses vistes, sobre infraestuctures de fireta. El turista podrà constatar de quina manera han resistit els pals elèctrics de fusta, de tota la vida, mentre que les torres rovellades, han quedat retorçades com filferros. Que no s'ho perdi ningú, serà una oportunitat única per conèixer a fons l'estat de conservació de la xarxa elèctrica catalana (queden places fins la propera ventada).


Comentaris

Clidice ha dit…
doncs vista l'estranya manera que alguns tenim de passar les vacances, no et dic pas que no te'n sortissis amb el balanç positiu, malauradament :(
Anònim ha dit…
Misèria ofereixen! Amb la de beneficis que treuen (una part important provinents de la butxaca dels catalans) no sé com tenen tan poca vergonya d'oferir això i au, qui dia passa, any empeny! Qui pugui, a canviar de companyia!
Clidice, sembla que hi ha gent que té una incapacitat absoluta per aprendre de l'experiència i, per desgràcia, són els que més duren en el poder...

Albert, totalment d'acord, aquestes ajudes són un insult a la intel·ligència. Quan has llegit la lletra petita resulta que, després de tots els maldecaps, et quedes amb les engrunes. Només és una maniobra publicitària, que no enganya ningú. Em temo que canviar de companyia tampoc solucionarà gran cosa, pel que veig, són totes tallades pel mateix patró!
Lluís Bosch ha dit…
Crec que el turisme catastròfic funciona bé. L'endemà del tsunami d'Indonèsia seguien arriban turistes, i a Haití els hotels que estan drets són plens de turistes.
Ostres, tens raó, jo ho plantejava com una ironia però, ben mirat, la sortida és ben realista! Que fosca que pot arribar a ser, la condició humana!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia