Atrapat

Zapatero va mirar de respondre, ahir al vespre, les qüestions que li van formular una quarentena de ciutadans al programa Tengo una pregunta para usted. No sé quina impressió us va donar; a mi em va semblar un polític atrapat i sense rescursos. Els assistents van insistir especialment en el tema de la crisi econòmica i en l'engany del president respecte la nostra situació. Ell va assegurar que, quan afirmava que Espanya jugava a la Champions League ( llegeixi's champion lí ) de l'economia mundial, no tenia consciència de la greu situació per la qual travessàvem i, encara menys, de la creixent xifra d'aturats que ens venia a sobre. O sigui, que el bo de ZP va entrar en un carreró sense sortida. Si a aquelles alçades del partit, l'executiu no sabia el que passava, vol dir que són una colla d'incompetents. I si ho sabien, i no ens en va dir res, significa que ens prenen per ximples. Ni una cosa ni l'altra diu res a favor de l'equip de govern. Potser que, en comptes d'empescar-se excuses contínuament, pensin en treballar una mica pel país, que bona falta li fa!

Comentaris

DABITIKO ha dit…
Hola Clara,

Després dels exàmens de psico ja he tornat a llegir els teus escrits.

Estic dacord amb tu. Em sembla que no hi ha polític que no ens enganyi. Crec que això es inhirent amb la professió. El que interessa es augmentar l'intenció de vots i la resta ja anirà sortint.

En canvi, Obama fins ara ha fet coses importants. Ja vorem quan de temps tarda en decepcionar-nos... :)
Hola, David, benvingut altra vegada! No hi ha polítics que treballin en clau de país, tots miren pels interessos partidistes i per conservar la poltrona quant més temps millor. El que compta és mantenir-se al poder. Si s'ha de mentir es menteix, si s'ha d'espiar, s'espia...
Garbí24 ha dit…
Atrapats estem nosaltres , que hem de buscant-se la subsistencia a pesar de la crisi , ells , tots plegats , el dia que vulguin poden marxar de la politica ,que tenen reserves monetaries per viure ells i els seus fills amb tot el que ens treuen .
No estem tant lluny de l'edad mitjana , sempre sera igual poder=corrupcio ,poblacio=pagar i callar.
Certament, els que la tenim mal parada som els ciutadans! ZP viu ben tranquil i té el futur assegurat. Nosaltres hem de fer mans i mànigues per arribar a final de mes. Ser honrat no et fa milionari...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia