Pretty Mister

Els pericos vàrem ressucitar ahir a la nit. D'ençà que Tintín Márquez va deixar anar el cèlebre Olemos a muerto que estàvem definitivament enterrats. Ens va faltar gol, és cert, però vàrem plantar cara, ben dignament, a un equip que juga a un nivell estratosfèric (tot i que ahir no es va deixar veure el millor Barça). Encara no sabem si aquest rebrot d'energia és degut a l'estímul que suposa un derbi o bé la presència de Mauricio Pochettino, home molt estimat per l'afició, va ser decisiu en la nova actitud i plantejament de joc. Esperem que el partit d'ahir sigui un símptoma de canvi radical i puguem estrenar el camp nou respirant tranquils, a primera divisió i més vius que mai.
Nota: El títol del missatge és en honor a Quim Vila. Em va fer riure molt amb la seva paròdia musical a l'Hora Q (per cert, perquè aquest programa desperta amor i odi per igual?). L'humorista va dedicar una versió de Pretty Woman de Roy Orbison a la "nova fornada" d'entrenadors, com Pochettino o Guardiola, homes revulsius per als equips i que, a més a més, són ben plantats i cuiden la seva imatge. Us enllaço amb Pretty Mister , per si us fa gràcia escoltar-la...

Comentaris

Albert Olivé ha dit…
Ai Clara! A veure si ens en sortim d'aquesta. La veritat és que el meu estat d'ànim en quan a l'Espanyol es refereix ha canviat molt en tant sols un parell de dies. El diumenge després del desastre de Malaga tot era negatiu, erem a segona... però després del derbi tot és diferent. Ara veig o veiem l'equip amb possiblitats de salvar-se de sortir un cop més d'una situació complicada... ara toca pencar més que mai diumenge a Valladolid, només així podrem sortir del pou i estrenar el camp a primera.
Potser en Mauricio Pochetino serà un entrenador ben escollit. Caracter, simpatia de cara a la grada... no n'hi falta. A veure si tot això ho encomana als jugadors i tenim entrenador per anys; ojala!
Hola Albert! Si, la veritat és que el dia del derbi es va veure un canvi d'actitud. A mi Pochettino em dóna molt bona impressió. Espero que remuntem perquè la veritat és que acabes per perdre les ganes de tot. Ara hem de ser positius i pensar que la segona volta serà completament diferent i ens mantindrem a primera. Per si de cas, posem una espelma a la Moreneta (amb la sequera va funcionar). Fins aviat!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia