Duel equilibrat

Semblava que havíem d'anar al Camp Nou a patir una derrota històrica. Bona part de periodistes esportius ho donava per fet. Portàvem una setmana menjant discurs triomfalista. Havíem d'estar preparats per rebre'n un cabàs. Però no va ser així. Un cop més, es va posar de manifest la naturalesa imprevisible del futbol. Els pericos vàrem posar contra les cordes a un Barça que va treure pràcticament tota l'artilleria pesada. No era fàcil. Estem a la cua de la classificació i calia plantar cara a un equip estel·lar, que jugava a casa. L'artífex de la remuntada, es veu clar, és Mauricio Pochettino. L'argentí ha aconseguit, de moment, el que semblava impossible: que l'Espanyol lluiti per assolir objectius. Va donar tota una lliçó de tècnica i de psicologia esportiva. Cal, però, ser prudents. Tal com va apuntar Guardiola, és complicat mantenir la frescor i l'empenta. Ara toca seguir lluitant, no volem baixar a segona. Després de molts mesos de sofriment, us deixo amb el golàs de Callejón, tot un bàlsam...

Comentaris

Garbí24 ha dit…
tot i que soc cule , no he desitjat mai res de dolent per els pericos , alcontrari m'alegraria molt que estessin en zona champions , al fi i al cap es un equip d'aqui i amb el pressupost que te , fa el que pot .
Ara un canvi de directiva crec que l'hi aniria be.
Anònim ha dit…
Sóc una cule cule!! però com en garbi24 sempre he desitjat el millor per l'Espanyol. Mai m'ha agradat veure'l patir com va patir fins el gol del banyolí Coro que els va salvar d'una de bona!
Igual com estava contenta amb l'anada de l'any passat!! Si no recordo malament!!!
O sigui que si el jove Mauricio pot ajudar-los, ànims Mauricio!!!
I deixeu les gàbies obertes que els pericos aniran a totes!!!
Moltes gràcies pels ànims a tots dos! A veure si avui guanyem... Estic d'acord amb què haurien de dimitir alguns alts càrrecs de l'Espanyol. Quan algú no fa bé la seva feina ha de plegar.

Fins la propera!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia