Havaneres (petit format)

Aquest dissabte es celebrarà la 43ª Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Pels que hi esteu interessats, demà divendres, en el mateix escenari, hi haurà un concert solidari a càrrec de Mazoni i Joan Miquel Oliver, en benefici de Caritas i l’Oncolliga.

Malgrat que l’espectacle m’emociona, gaudeixo més de les cançons marineres en petit comitè. En el vídeo, que vaig gravar el passat cap de setmana, en teniu una mostra. D’esquerra a dreta, veieu en Toni Martín a l’acordió, el veterà Joan Rovira i en Joan Cortés a la guitarra. Aquest grup improvisat, del qual sóc fan incondicional, interpreta Vell pescador. Després d’un àpat insuperable i amb bona companyia, podia demanar més?

Comentaris

Miquel Saumell ha dit…
Doncs mira, Clara, ja m'hi apuntaria! Cada any diem d'anar-hi però encara ho tenim com una assignatura pendent. A veure si l'any vinent ens decidim. Que gaudeixis de la cantada a la platja del Port Bo, del cremat i de tota la festa!
Gràcies Miquel, aquest any no sé si hi aniré, massa gent.
Si no podeu anar a la de Calella, a Llafranc n'hi ha una altra més petita però amb molt d'encant (a principis d'agost).També hi ha la mostra d'Havanera Catalana de Palamós, que no té pèrdua (a mig agost).De fet, hi ha cantades tot l'any, només cal investigar una mica per les tavernes. Bon cap de setmana!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia