Bon Nadal, "Bartu"


Encara conservàvem fresca a la retina la imatge impagable de Fèlix Millet sortint del restaurant Taita, després de passar una lleugera diada al jutjat i ja en tenim una altra per col·locar a l'àlbum de records. Un cotxàs recollia Bartomeu Muñoz, a les portes de Can Brians II, de manera que l'exalcalde colomenc podrà passar el Nadal amb la família (i Luigi s'ha quedat sol a la garjola).

Com bé sabeu, una col·lecta popular ha contribuït al pagament de la fiança, en un insòlit gest solidari que no superaria ni el més inspirat Charles Dickens. Perquè després desconfiïn de la bondat de l'ànima humana!

Ara podria parlar de becaris inframileuristes, vídues amb pensions irrisòries, persones sense sostre, treballadors aturats i famílies desesperades però no vull enterbolir el màgic moment amb desgràcies mundanes, que encara em titllarien de demogoga.

Bon Nadal,
de tot cor i malgrat tot.

Comentaris

Clidice ha dit…
fa emprenyar, i molt. I més fa emprenyar veure com "els seus" callen "com putes". Que a l'hora de fer demagògia en saben un niu, sempre que toqui la moral dels "altres". Massa cometes per a aquests dies. O sigui que, Felices Festes, de tot cor, també i malgrat tot, també.
Jaume Pros ha dit…
Ho trobo indignant. Segons diu ell mateix, alts càrrecs socialistes han posat els diners. Immoral.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia