El preu del Photoshop

Suposo que l'heu reconeguda, la dona de la fotografia és Ana Rosa Quintana, bastant aficionada a modificar la seva imatge a cop de Photoshop. No és la primera vegada que la periodista apareix retocada de manera evident, igual que la seva col·lega de professió, l'eterna María Teresa Campos.
No em voldria pas acarnissar amb les dues senyores, ja sabem que el món dels mitjans és dur amb la dona, quan el cos decau, algunes professionals comencen a tremolar, atemorides per la puixança de les jovenetes. No obstant això, cal recordar que hi ha dones que si que es rebel·len contra la dictadura de l'estètica. Recentment, hem sabut que l'oscaritzada Rachel Weisz s'ha declarat fervent opositora del botox i ha engruixit les files de les actrius que consideren que paralitzar-se el rostre no ajuda gens en l'ofici interpretatiu. De la mateixa manera, les periodistes podrien reivindicar que les arrugues denoten el bagatge professional de tota una vida: és que potser no té valor?

Comentaris

Clidice ha dit…
la banalització, la superficialitat, la comercialització del cos, en parlaves, en parlàvem. Només allò jove i bla és desitjable, anem a allò fàcil i passem a una altra cosa. He vist alguns dels monstres fruit d'aquesta pruïja que tenen algunes persones per semblar allò que no són, em costa de creure que la gent no vegi el mal que pot fer tot plegat, o som nomes epsilons a la recerca del soma necessari per passar un dia més oblidant. Realment som al món feliç de Huxley.
Anònim ha dit…
Als informatius de TV predominen les jovenetes, això a tot arreu del món. Però en programes de 'marujas' es veuen dones d'edat més avançada i amb més kilos... la Oprah Winfrey als EUA, la María Teresa Campos a Espanya, etc.
Clidice, Martí, gràcies per les aportacions. Penso que per més que ens "bombardegin" ningú ens pot treure la llibertat de reaccionar en sentit oposat, com han fet aquestes actrius nord-americanes. Bon cap de setmana!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia