Una mica de safareig

Permeteu-me que, per un dia, trenqui el to seriós que caracteritza aquest bloc i faci una mica de safareig, esport nacional del país i signe inequívoc que vivim en una societat moderna i avançada. No sé com és que no s'ha creat una disciplina olímpica. Quedaríem saciats de medalles. M'imagino d'abanderat de l'equip espanyol algun paparazzi d'aquests que ja ha esdevingut més famós que els propis famosos...
Anem al tema. Resulta que el bo de José María Aznar desperta passions entre les dones. La histèria col·lectiva que es desencadena en presència de l'expresident deixa Julio Iglesias a l'alçada d'un vulgar aprenent. Fa uns anys, em vaig quedar de pasta de moniato davant dels crits i els cops de colze d'algunes fèmines madures, que feien cua perquè Aznar els signés el seu llibre. Totes volien estar a primera fila, per tirar-li floretes. Recordo que una d'elles, exaltadíssima, va xisclar: "Es el mejor presidente que ha tenido España desde Carlos V!"

Avui m'ha cridat l'atenció la notícia de l'embaràs de la ministra francesa, d'origen magribí, Rachida Dati. Segons el diari l'Observateur, l'exlíder del PP seria el pare de la criatura de la ministra. Aznar s'ha afanyat a qualificar la informació de "total i completa falsedat".
Jo diria que José Mari diu la veritat i que tot plegat és una calúmnia barata. Cal apuntar que, fa uns anys, va sorgir un rumor semblant, segons el qual Cayetana Guillén Cuervo hi hauria estat relacionada sentimentalment, fet que va ser rotundament desmetit per l'actriu espanyola.

Si analitzem fredament la situació, ens adonarem que un home tradicional i conseravador, amant dels valors de la família, la fidelitat i el deure conjugal, tan selectiu amb els nouvinguts, no pot estar implicat en un afer de faldilles d'aquestes característiques. Aznar no ha perdut els papers. Al capdavall, si ens enganyés, la genètica posaria les coses al seu lloc. Penseu, si no, en la reveladora cara d'Ana Aznar...I si el nadó ens surt amb bigoti?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia