L'altra cara d'Eto'o

A part de la faceta futbolística, Eto'o, evidentment, té una altra vida fora del camp. Fa temps que segueixo de prop el litigi que l'afronta a la mare del seu fill, Marián Pineda, a causa dels presumptes abusos que hauria patit l'infant en mans d'un amic del crac. És un cas ple de llums i d'ombres. La llum de l'estrella mediàtica, que mou masses i fortunes, l'ombra dels abusos a un menor.
Fa uns dies, el camerunès va declarar, una vegada més, a favor del seu col·lega en un judici. Us enllaço amb un vídeo del programa "Espejo público", a Antena 3. Escolteu atentament la informació...

Comentaris

Anònim ha dit…
Havia sentit alguna coseta però cap noticia ben clara.... M'ha anat bé llegir l'article.
Doncs la veritat és que m'ha sorprès molt que hi hagi persones així! però no m'ha sorprès el fet de que fos Eto'o. Ja que aquestes persones que es mouen en aquest món de la fama, diners, festa,etc acaben sient persones no humanes!
Tot ho arreglen amb diners i de sentiments ben pocs.
Ja sé que estem parlant del seu fill, però és així! Si existeixen persones que no viuen de la fama i ja tenen més que desconsiderats els fills perquè no en poden existir jugadors d'èlit??? la situació encara sel's hi posa més bé!
CONCLUINT MOLT DINER I POC HUMANITAT?? QUè en serà d'aquesta gent un cop acabada la seva bona etapa, quans s'hagin gastat els diners i comencin a notar l'edat que els hi pesa???
Molt bona pregunta, Núria: què passarà amb ell quan ja no marqui gols?

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia