Senzillament, insuportable






Em desconnecto definitivament de La Noria, els debats intoxicadors d'Intereconomía i totes aquelles tertúlies trufades de fal·làcies partidistes, l'única finalitat de les quals és sembrar la confusió i la discòrdia. No val la pena escoltar-les ni per fer-ne un apunt crític. Si pretenen que els espectadors entrem en una espiral de recriminacions i enfrontaments, ho tenen magre perquè ens neguem a concedir-los aquest immens plaer. Es van cremar banderes, sí. De tots colors. Però van ser fets puntuals, encara que segurament molts desitjarien que els actes vandàlics s'estenguessin, així podrien vendre diaris casposos i alimentar vots de les més ràncies profunditats.
A veure si se n'assabenten: els ciutadans mirem cap a una altra banda perquè volem tirar endavant. Pel seu bé, parin de donar cops de cap contra la paret. Facin l'esforç d'admetre-ho i toquin de peus a terra d'una vegada, estan passats de moda. No els volem veure ni en pintura!



Comentaris

Clidice ha dit…
Vaig veure l'anunci del suposat reportatge que en feia Jordi Gonzáles i, amb tota la franquesa, jo d'ell, a casa, diria que sóc pianista en un burdell, és molt més honorable. El mal és que és un tipus de televisió que crea opinió en amples capes de la població, la berlusconització imparable davant d'una població educada sense criteri polític. Ho podem pagar car?
No ho sé, la gent també mira programes com 'Sálvame' encara que reconeguin obertament que són una autèntica porqueria. No crec que hi hagi gaires espectadors (amb independència del seu signe polític) que se sentin còmodes davant d'aquesta mena de debats. Tal i com tenim el panorama polític és lamentable que hi hagi tertulians dedicats a burxar sistemàticament i no aportar als espectadors cap element constructiu ni de conciliació... Des del meu punt de vista, és un model absolutament caducat!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia