Narcotràfic al Port



José Mestre parla amb un agent del Cos Nacional de Policia. El Periódico de Catalunya.


No paro de donar voltes als 200 quilos de coca decomissada al Port de Barcelona. A les autoritats portuàries se'ls ha girat tanta feina que seria millor que deixessin córrer les vacances d'estiu, per aquest any. Si desconeixien el que es portava entre mans el principal operador, convindria que es posessin a treballar de valent per prevenir que, en un futur, tan important i condecorat empresari, es reunís amb presumptes narcotraficants d'abast internacional. No vull ni pensar en l'altra possibilitat, naturalment, que ho sabien i feien la vista grossa.

Entre les prostitutes de la Rambla, la contractació de Telma Ortiz, l'esperpèntica consulta de la Diagonal, el saqueig del Palau de la Música, la requalificació de l'hotel, el túnel de la Sagrada Família i un llarg etcètera d'embolics barcelonins, semblava que ja no ens podria sorprendre res més. Però el tema del narcotràfic són paraules majors. Em permeto recordar l'informe de l'ONU de l'any 2007, en el qual es posava de manifest que el consum de cocaïna a l'Estat Espanyol quadruplicava la mitjana europea i que, per primera vegada, havia superat al dels Estats Units, entre altres dades esgarrifoses. Potser que deixéssim de jugar a la puta i la Ramoneta amb el tema de la droga. Per un costat, les campanyes de sensibilització i, per l'altra, el colador portuari. En aquest cas, parlem de centenars de milers de vides arruïnades, per si algú ho havia oblidat.


Comentaris

Clidice ha dit…
mentre continuem en aquesta voràgine d'hipocresia difícilment tindrem una societat per la que sembla que tots sospirem. vivim en un món on aquests fills de puta són admirats i, si algú en té l'oportunitat, no dubta ni un instant en apuntar-se al carro. al final només et queden ganes de fugir ben lluny, a la muntanya, per trobar-te pastors que fan veure que l'ós els ha matat les ovelles i cobrar del govern :( vaja, ni un pam de net. què haurem de fer? perquè de forma civilitzada no ens en sortim.
El tema de la droga és molt complicat, algunes persones sostenen la teoria que si es legalitzés s'acabarien d'una vegada aquestes màfies que ho podreixen tot, però jo no ho tinc tan clar... M'agradarà veure què passarà amb el tal José Mestre perquè si Fèlix Millet té coses per explicar, aquest podria escriure una trilogia...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia