Independentisme (relatiu)


Maria Pasqual, coneguda com a Maria Lapiedra, és una independentista militant



Ahir llegia una entretinguda entrevista a la filòloga de Mollerussa Maria Pasqual -també coneguda com a Maria Lapiedra, en la seva faceta d'estrella mediàtica i actriu porno-. Malgrat que hom pugui pensar que hi ha personatges que utilitzen determinades creences polítiques per a obtenir notorietat, ella va assegurar que, com que treballa a Madrid, declarar-se independentista li ha comportat més inconvenients que no avantatges.

La frase destacada: Si no els agrada que sigui independentista, ja s'ho faran.

No obstant, la part realment sucosa de l'entrevista, va sorgir quan li van formular la següent pregunta:


–Què en pensa, de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut?

–«Aquests dies vaig molt atabalada perquè estic rodant Torrente 4 i no estic gaire al cas. Què han dit?»



Comentaris

Lluís Bosch ha dit…
Jo em sento una mica com la Pasqual, vès per on. Han aconseguit entre tots que em senti a Torrente 4 (o 5).
Anònim ha dit…
Per desgràcia, hi ha més gent com ella que tampoc se n'ha assabentat gaire del que ha passat. Dins de l'independentisme hi cap tothom, també la no interessada per la política. Només així aconseguirem l'Estat propi. I que un personatge com ella, coneguda, es mulli, ho trobo positiu.
Lluís, ben mirat, és molt millor Torrente 4 que el serial de l'Estatut... més que res, perquè es tracta de ficció... no?

Albert, només faltaria, vivim en una democràcia (o això ens diuen). No obstant, no deixa de ser contradictori que es declari independentista convençuda i no estigui assabentada d'un tema tan important com la sentència del TC... vols dir que algú se la pot prendre seriosament?
Clidice ha dit…
dona! és el més natural del món! si és independentista haurà votat NO a l'Estatut, aleshores el que digui el TC la duu al paire, com a mi! :) Vaja! vols dir que sóc a temps de presentar-me als càstings de Torrente 4? ^^
És una altra manera de veure-ho, no es pot negar... dóna records a Santiago Segura, de part meva...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia