Engabiades



Diuen que Miley Cyrus, a la pell de Hannah Montana, s'hi sentia engabiada.

No haurà sortit d'una gàbia, per tancar-se en una altra?







Comentaris

Clidice ha dit…
al final l'únic que importa és vendre no? si només tens un cos doncs véns el cos, després ja sortiràs a la premsa quan vagis a visitar negres i els portis quatre xavos ... per vendre més.
Segur que totes aquestes "estrelles" tenen moltes més coses a dir però, lamentablement, la indústria musical les encasella sempre en els mateixos rols. El sol fet que es copiïn entre elles de manera tan descarada és una bona mostra del marge de creativitat que els permeten. Sexe i agressivitat són ingredients imprescindibles...
S.N. ha dit…
Què voleu que us digui...el feminsime és el meu tema i m'he de "barallar" amb quasi tothom per defensar-lo.
Em refereixo més a la "frase del dia"; una nena de 3 anys a un comentari referit a "estos niños" va respondre "eh! Que yo soy una niña!" quina feinada li queda, pobreta!!

Referit al post, no trobo natural passar de fer una serie INFANTIL a semblar un "punton verbenero" que se'n diu. Es veu que si no sembla que estiguis en plè acte sexual no ets una dona com déu mana...no?
La veritat és que hi ha bastantes noies adolescents amb aquest "síndrome Hannah Montana", reben tants estímuls sobre la sexualització de la dona que si no les imiten els fa la impressió que ja no existeixen... greu error!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia