Dones riques


Una opulenta empresària que apareix al reality


Ahir a la nit, em vaig entretenir amb el programa de La Sexta, Mujeres ricas, que ens acosta a l'apassionant univers de diverses dones absolutament forrades, l'única preocupació de les quals, per exemple, és organitzar festes amb famosos, portar gossos neuròtics al psicòleg o preparar glamurosos aniversaris sorpresa, amb la finalitat de deseducar, encara més, les seves eixalavades filles. Pensareu que és un exercici de masoquisme, passar l'estona amb un espai així, en temps de vaques magres però us equivoqueu de mig a mig. Quan has estat testimoni de tant de friquisme milionari, desitges qualsevol cosa abans que viure enterrada de bitllets.


Un exemple.


Després d'un tour per Dolce & Gabbana, Chanel i altres boutiques exclusives, una de les protagonistes, entra a la pelleteria Elena Benarroch, on hi rep una terrible notícia:


-No te asustes - l'adverteixen, de l'altra banda del mòbil- tengo una mala noticia...


-Por favor, me estás preocupando....


-Creo que peligra la cena....


-¿Qué me estás contando?-abaixa el cap, abatuda, posa dos dits entre cella i cella- ¡Menudo problemón, Dios mío!


-No podré conseguir los 500/600 invitados del año pasado...


-Bueno, bueno -intenta sobreposar-se- ya me hago a la idea que con eso de la crisis no va a poder ser... pero necesito un plan B. Un plan B, ¡YA!


El que us deia, agraeixes enormement gaudir de les teves preocupacions mundanes. Si voleu fer més teràpia, cliqueu aquí...


Comentaris

Unknown ha dit…
He clicat l'enllaç. Sincerament m'agafa un mal de panxa, no he pogut passar del segon video.
Vivim en un món obcè.
S'han fet molts estudis al voltant de la pobresa, en canvi, no sabem pràcticament res sobre com afecta l'opulència desmesurada a la vida de la gent... encara que sigui un programa friqui, serveix per veure fins a quin punt et poden desconnectar de la realitat determinats excessos. I les dones no em fan cap llàstima, que consti!
Clidice ha dit…
no he pogut veure-ho mai, perquè em fa posar molt trista veure que l'estultícia no mira prim en qüestions de gènere. Ara, ganes de fer mal si que me'n vénen, només de pensar-hi. :(
Clidice ha dit…
per cert, me'n descuidava, la senyora (ehem) de la foto em sembla molt i molt cutre salsitxera o, com diria la meva àvia: "més basta que la pell de cabra" ;)
Ja ho veus, en ocasions, el gruix del compte corrent no és directament proporcional a l'elegància... I menys mal que a les fotos no pot parlar perquè quan la senyora obre la boca,el glamur s'esvaeix definitivament...

Entrades populars d'aquest blog

Tertúlia sobre loteria

El Dragon Khan com a metàfora

No abaixem la guàrdia