Fins mai

Avui llegim a la premsa que George Bush ha abandonat la presidència dels Estats Units amb el preceptiu discurs de comiat. Malgrat que ha reconegut entrebancs, ha fet un balanç positiu del seu mandat. Aquest blog no té prou capacitat per avaluar el desastre humanitari provocat pel titella de Bush, que ha fet del món un lloc encara més insegur i deplorable. Cal no oblidar que propis nord-americans també s'han vist perjudicats per la nefasta gestió del president. Si us fixeu en la imatge, de l'activista Joe Wezorek, veureu els rostres dels militars que van predre la vida en la missió de l'Iraq, a la recerca d'unes inexistents armes de destrucció massiva. També us enllaço amb un blog que informa sobre els milers de mutilats de guerra que han quedat arrel de la intervenció militar. Suposo que aquests són alguns dels entrebancs als quals ha fet referència l'ésser humà que, molt probablement, passarà a la història com el pitjor president de la història dels Estats Units.

Comentaris

Garbí24 ha dit…
Tots els presidents dels estat units han fet desastres i els que no n'han fet els han asesinat per ser massa bons .
Jo d'el obama pendria moltes mesures de precaucio , doncs durant les eleccions s'ha guanyat molts enemigs.I això de ser el primer negre a la presidencia , a molts yankees no els hi fa gracia .
Un cop al poder que faci el que pugui , ja que no podra fer el que realment ell voldria fer.
Pitjor que el bush , no sera , es impossible
Encara no queda clar si Obama és un bon polític o un gran actor. En qualsevol cas, un home sol no té prou poder per canviar el món. La meva opinió és que farà fins on l'hi deixin fer... Bush li ha deixat el llistó tan baix que no costarà gaire superar-lo!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia