Defensors de la vida


Hi ha una mena de defensors de la vida que em tenen d'allò més intrigada. Per un costat, no dubten a qualificar la nova llei de l'avortament de genocidi legalitzat o d'anomenar assassines les persones que prenen la difícil decisió d'interrompre l'embaràs. Per altra banda, i aquí ve la part realment pertorbadora, tampoc vacil·len quan és hora de recomanar un bombardeig a Somàlia, per resoldre la crisi de l'Alakrana o de relativitzar la catàstrofe humanitària d'Haití, tot comparant-la amb el materialisme de la societat. ¿Com es pot ser enemic acèrrim de la mort del fetus i, al mateix temps, partidari del foc a discreció?

Que algú m'ho expliqui, perquè no entenc res...

Comentaris

Clidice ha dit…
em sembla que som més a reclamar una resposta "clarificadora" a aquestes personalitats. I, en nom de la ciutadania, no estaria de més que es revisessin els tractes que tenen amb el govern, que potser no cal que financem amb tanta alegria allò que hauria de ser personal i íntim.
Lluís Bosch ha dit…
Paradoxalment, aquestes persones no es manifesten mai contra la pena de mort. Això m'intriga molt: si la vida és sagrada i es defensa en tant que un dret sagrat, no ho entenc. Sembla que a priori caldria defensar més les vides reals que les potencials, però no ho tenen en compte.
Una opció seria donar-los en adopció aquells qui neixen d'un embaràs no desitjat. També els duran a un cole de l'Opus?
Marta ha dit…
Jo tampoc ho entenc!
Clidice, Lluís, Marta: a mi em semblen persones de l'estil Sarah Palim, furibunds detractors de l'avortament amb un rifle sota el braç... molt coherent, tot plegat!
Pantagruel ha dit…
Els cridats "pro-vida" estan plagats de contradiccions, doncs molts d'ells són gent violenta i agressiva en altres àmbits, colpistes, xenòfobs... Potser estiguessin a favor de l'avortament per a les musulmanes embarassades una vegada i una altra, omplint els nostres carrers i col·legis de "moritos"... això que tant els preocupa. I a més, no hi ha ni una sola paraula en les "sagrades escriptures", ni en l'antic ni en li nou testament que es refereixi a l'avortament; tot és pur invent eclesiàstic, dirigit a manipular i a controlar tot el que es refereixi al sexe i a la dona.

Entrades populars d'aquest blog

Tertúlia sobre loteria

El Dragon Khan com a metàfora

No abaixem la guàrdia