Periodisme o oportunisme?


Fa uns dies, el periodista Saül Gordillo anunciava en el seu blog que el llibre Les barbaritats de Fèlix Millet ja figura entre els més venuts. Em pregunto quin mèrit té recopilar les vergonyes del lladre més nostrat, ara que ja s'ha descobert tot el pastís. El que hauria estat realment noticiable i valent seria haver investigat quan hi havia indicis flagrants de robatori i tothom feia mutis, per si de cas perdo la cadira. D'això se'n diu periodisme?

Encara resultarà que li farem un monument, al saquejador. Ja m'he topat amb uns quants defensors quotidians d'aquestes pràctiques milletianes. Asseguren que el senyor Fèlix va ser molt llest i que fer un pelotazo seria el somni de la seva vida. Gran estafa, bon advocat, una temporadeta a la presó (o no) i a gaudir de valent amb els calés de Suïssa!

Les barbaritats de Fèlix Millet... A bones hores!

Comentaris

Clidice ha dit…
el problema, Clara, no és que el tipus sigui un poca-vergonya, que l'és, és que ho ha fet de manera que n'hi ha tants d'empudegats, i tan importants, que difícilment anirà a parar a la presó. Sinó, el temps ens ho dirà.
Dan ha dit…
Si al menys algú estigueés investigant el proper cas semblant que saltarà d'aquí un temps...
Però segurament no.
Fina ha dit…
No, clar que no és periodisme.
És oportunisme.

És una opinió.

Entrades populars d'aquest blog

Tertúlia sobre loteria

El Dragon Khan com a metàfora

No abaixem la guàrdia