El bon Jan


M'inquieta profundament que Joan Laporta aprofiti alegrement el càrrec de president del Barça per escalar posicions en les seves pretensions polítiques. Trobo pertorbador que Joan Carretero afirmi que és més important el seu paper que el de President de la Generalitat. M'esborrona que l'inefable Joan Puigcercós declari que tothom voldria un Laporta a les seves files, pel seu catalanisme desacomplexat.

Joan Laporta és l'home de les mil cares. Un doctor Jekyll i Mr. Hyde a la catalana. Venerat per alguns, detestat pels altres. Els èxits futbolístics, els coneguts exabruptes i les trames d'espionatge es confonen dramàticament amb enceses declaracions identitàries.

El pastís sobiranista és molt sucós i tothom en vol un tall. Qui es podria resistir a la temptació de fitxar Laporta? Com acostuma a passar, les originals iniciatives ciutadanes són acaparades de manera oportunista pels espavilats de torn. Després vénen les grans metamorfosis ideològiques. Les contradiccions. I els laments.

Comentaris

Clidice ha dit…
No m'agrada ni poc ni molt en Laporta. Tinc per costum no deixar-me anar per allò que em vénen els medis, pagats per interessos ben concrets. Hi ha personatges dels qui només n'apareixen els exabruptes i d'altres que, o no se'n parla per no dir mal, o només se'n canten lloances, malgrat que siguin uns perfectes energúmens.

Al final el que queda és allò que fan o allò que ens diuen que han fet :(
Salvador Macip ha dit…
L'independetisme català pateix de la manca d'ún líder casismàtic, per això l'estan buscant fins a sota les pedres.
Toni Rodon ha dit…
Clara,

Totalment d'acord. Més que entrar amb política, a mi el que em preocupa és el seu caràcter i la manera que té de fer algunes coses.

Veurem què passa.

Pd/ acabo de descobrir el blog. Molt interessant!
DABITIKO ha dit…
El lider mai pot ser Laporta! si us plau!

Em sembla penòs que aprofiti la seva posició i que a més els partits polítics el tinguin valorat!

Així ens va!
Clidice, SM, Toni, David: gràcies per les aportacions, coincideixo amb tots vosaltres. No sé si és més preocupant que Laporta aprofiti el seu càrrec o que els polítics li vagin al darrere d'aquesta manera... quin panorama!
Anònim ha dit…
CAL UN LIDER,ES CERT,PERO ANEM EN COMPTA AQUEST SRO. TE UN TRANNA DE MAGNESIA QUE POT SER CONTRAPRODUEN.
JUGANT AMB BCN.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia