La més sexy


Encara no ens havíem recuperat de les fotografies d’Alícia Sánchez-Camacho a la revista Woman, que Interviú ha publicat els resultats d’una enquesta als lectors sobre les polítiques més sexys del nostre país. La guanyadora ha estat la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo, que veieu a la imatge amb posat seductor.

A determinats mitjans els ha faltat temps per reproduir l’enquesta entre lectors, oients o espectadors. Si més no, alguns han tingut la deferència d’incloure també els membres del gènere masculí entre els candidats a votació. Deu ser que l'actualitat política no ofereix prou temes sobre els quals reflexionar.

Malgrat que els nostres representants fracassin a l’hora de dibuixar un projecte de país, sempre ens queda l’opció de valorar-los el xassís. Quin consol. ¿Hi ha res millor que la frivolitat per a combatre la deixalla que engendren els partits?

¿A ningú se li ha ocorregut preguntar quines són les polítiques més honrades, preparades, eficients, intel·ligents, compromeses, treballadores o competents?

Després posem el crit al cel pels mocadors i les burques.

Comentaris

Clidice ha dit…
la responsabilitat dels medis de comunicació en la mentalitat absurda i inconsistent que ens envolta és gairebé absoluta. No sé pas que els ensenyen a les facultats de periodisme, però vist el que veiem, ja s'ho podrien estalviar.
Clidice, hi estic d'acord, penso que tanta resposabilitat tenen alguns mitjans (no tots, per sort) com les polítiques que es presten a aquesta mena de fotografies. Qualsevol diria que són models o que es presente a un càsting per fer una pel·li eròtica. Això per no parlar dels modelets de les ministres, que és un tema a part. Que es dediquin a la política i que ho facin bé, que bona falta li fa al país!
Jaume Pros ha dit…
Clara demanes massa. El rànquing que proposes és d'una dificultat extrema... per l'escassedat de candidats/es, és clar.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia