El plat de llenties


Després de llegir el meravellós reportatge de la visita dels Prínceps d'Astúries a l'Expo de Saragossa, francament, estic més tranquil·la. M'adono que en època de vaques magres fins i tot la monarquia s'estreny el cinturó. El menú que van menjar per dinar els va costar uns 12 € però això (ells que freqüenten restaurants de cinc forquilles) no va impedir que es contemplessin així d'embadalits (almenys davant de les càmeres). En fi, després d'aquesta mostra d'austeritat i de saber que els alts càrrecs del Govern es congelaran el sou (quin sacrifici, també, si hi pensem), estic disposada a deixar de preguntar-me quant ens costen les operacions per millorar els problemes respiratoris de la princesa, les vacances a Baqueira, el cos de seguretat, les residències i totes aquestes minúcies que, repartides entre tots, venen a ser un no-res. M'estimo més congratular-me feliçment de mantenir tota la parentela borbònica i sobretot una professional com doña Letizia Ortiz Rocasolano, que ratlla la perfecció en cadascun dels seus estudiats moviments.

És millor viure així, sense capficar-se...

Comentaris

Anònim ha dit…
Es que avui en día es molt dificul ser una reialesa senza atreure crítica. Qualsevol cosa que fan ve de la nostre butxaca. La única solució sería dissoldre la monarquia i, paradoxicament, es més impossible en un país democratic.

Per cert, te passo un meme http://costarossa.blogspot.com/2008/09/un-meme-sobre-felicidad.html

Si no t'agrada, no has de ferlo pero com es tracta de felicitat, seräia interessant saber tu opinió de una pscicOloga .
En un país on els jubilats tenen dificultats per arribar a finals de mes, s'agrairien més mostres d'austeritat, hi ha gestos que de tan opulents resulten obscens...ara m'acosto al teu bloc!Gràcies pel comentari!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia