Cap d'Any depuratiu




M'ha enxampat el 31 de desembre amb una passa d'estómac que m'ha deixat baldada i, pel que he pogut comprovar, és generalitzada al meu voltant. Febre, vòmits i diarrea a dojo -em perdonareu l'escatologia-. Ahir vaig passar una tarda i nit horribles però avui em sento un xic millor. No sé com teniu el cos pels vostres rodals. Passat reis, tenia previst fer la típica dieta depurativa, res extraordinari, per tal de compensar certs excessos d'aquests dies. Però el meu organisme ha decidit prendre la iniciativa i ha dit prou. Només de pensar en qualsevol tipus d'aliment, em poso malalta. Ni tan sols sé si em veuré amb cor de menjar els dotze grans de raïm. O sigui, que celebraré un cap d'any depuratiu i auster, d'acord amb les restriccions dels temps de crisi. Això no traurà els bons propòsits ni l'esperança de pensar que s'acosten dies millors. Aprofito l'avinentesa per desitjar-vos una bona entrada d'any i que el 2011 a la blogosfera sigui, si més no, tan bulliciós i fructífer com el 2010. Salut, feina i amor per a tothom. Ens retrobem online.



Comentaris

Clidice ha dit…
Jo ja la vaig passar i he tingut temps de fer la depurativa post-Nadal :) Que et posis boneta i tinguis un bon 2011! :)
Salvador ha dit…
Per si et consola, jo estic encostipat com una sopa, però amb la voluntat de desitjar-te que milloris i que el proper Any Nou sigui millor que aquest...
Catalina Cerdó ha dit…
Et vaig seguint, però no deixo gaires comentaris, em sap greu. Així i tot, Feliç any nou!
Clidice, Salvador, Ventafocs: moltes gràcies pels vostres missatges i per la vostra presència i comentaris que sempre són molt benvinguts. Us desitjo el millor pel 2011 i, sobretot, molta salut! Una abraçada ben gran.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia