Tòpics supervendes


Després de l'èxit aclaparador de Por qué los hombres no escuchan y las mujeres no entienden los mapas, per fi ha arribat el nou llibre d'Allan Pease, venedor d'assegurances reconvertit en escriptor de bestsellers d'autoajuda: Por qué los hombres quieren sexo y las mujeres necesitan amor.

Per tal que us feu una idea de la seva imprescindible aportació a la resolució de conflictes de parella, us transcric unes quantes perles que va deixar anar en una entrevista recent, publicada a La Contra de La Vanguardia:

Ells:

"El hombre tiene dos emociones: el hambre y el apetito sexual; así que, si no está teniendo una erección, hágale un bocadillo"


Elles:

"Aunque hoy muchas mujeres se crean liberadas, siguen sin ser capaces de separar el sexo -gratificación instantánea- del amor -la búsqueda de recursos a largo plazo-, porque sus circuitos neuronales se mezclan. A los tíos, en cambio, nos encanta separarlos"


Us podria donar molts altres exemples però no cal. De fet, tot plegat es pot resumir en la frase que li van destacar:


"Los hombres ricos provocan más orgasmos a sus parejas"


Com que segurament tornarà a vendre llibres a cabassos, podem estar ben tranquils. La guerra de sexes té els dies comptats. Moltes gràcies, senyor Pease, necessitàvem que ens il·luminés el camí.

Comentaris

DABITIKO ha dit…
Clara, no te res a veure amb el teu article però t'ho dic per aqui..

Aquesta nit han fet un reportatge molt interessant sobre la feina a Espanya... es increible el que esta passant a aquest país!
Gent amb 43 anys que no els volen per res! Una pena! Em sembla que marxaré d'aqui!

http://www.rtve.es/television/comando-actualidad/

David
Si, David, és molt dur el que passa i quan marxes fora encara ho veus més clar. Aquí no es valora la professionalitat ni el rigor, moltes vegades sembla que la persona honrada i treballadora sigui la desadaptada. Tens ganes de prosperar i només fas que trobar-te parets que et barren el pas. Ja m'informaràs si fas la maleta! Fins aviat!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia