Talleu, no és bona!


Encara conservem fresc a la memòria un dels episodis destacats de l’agitada Diada d’enguany, després que al discurs televisiu del president José Montilla, el seguís el del seu alter ego a Polònia.

Segurament, amb la distància que dóna el temps, tots plegats ho recordarem amb més sentit de l’humor que indignació. De fet, si ho pensem bé, els dos Montilles presenten algunes similituds inqüestionables. En el debat de política general, sense anar més lluny, es va produir una còmica anècdota, que ho posa de manifest; la recollia el Periódico de Catalunya, en l’edició impresa d'ahir dijous.
Després de llegir les línies que vénen a continuació, no tenia massa clar si el rotatiu feia referència a la realitat o bé a la ficció política:

El president llegeix abans d’hora una rèplica a Puigcercós

Els papers van jugar ahir una mala passada al president de la Generalitat, José Montilla, quan es disposava a contestar a la primera intervenció del líder d’Esquerra, Joan Puigcercós. Els dos socis solen intercanviar prèviament els textos de les seves intervencions per minimitzar el foc amic, segons fonts coneixedores d’aquesta pràctica.

Però per error, Montilla va elegir primer el text que hauria d’haver llegit en la seva segona resposta a Puigcercós. I va començar a contestar a diverses qüestions que el republicà encara no havia esmentat. El president va acabar ajuntant respostes i va eludir respondre per segon cop al líder d’Esquerra, que va capejar com va poder la rocambolesca situació.

Davant d’una confusió d’aquestes dimensions, s’hagués agraït que Toni Soler sortís d’algun racó del Parlament, a posar una mica d’ordre: Talleu, no és bona!

Comentaris

Clidice ha dit…
Com a mínim podríen mantenir un cert decòrum, atès el salari que cobren :(
L'advocat Josep Maria Loperena ha escrit un llibre que es diu "El circo de la política", aquesta anècdota il·lustra a la perfecció el títol de l'obra...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia