Ara estem més tranquils (suposo)


El fet que Fèlix Millet (un lladre dolent i sofisticat del qual ningú tenia notíca que cometés cap irregularitat) presidís Agrupació Mútua, podria haver motivat la investigació a fons de l'empresa asseguradora (mai abans havien detectat que les coses no rutllaven). Després que s'hagi descobert tot el podrimener de l'entitat, el Ministeri d'Economia i Hisenda ha decidit intervenir-la i sanejar-la (ara no sé si ens hem de tranquil·litzar o inquietar-nos encara més...).

Comentaris

Clidice ha dit…
Si l'arriben a ficar a la presó li diran: Félix "el pop", perquè els tentacles d'aquest personatge són terribles! Espero que el silenci sigui perquè ho estan investigant tot i no pas perquè estan intentant salvar el paner de més d'un prócer de la pàtria :(
sànset i utnoa ha dit…
Al final, acabarem pensant que el Millet era (i és) com el cavall d'Atila...
Clidice, Sanset i utnoa: se suposa que l'Administració hauria d'haver vetllat perquè Fèlix Millet no estafés, però tot van ser silencis... i ara pretenen salvar Agrupació Mútua? Això no hi ha qui ho entengui!
Miquel Saumell ha dit…
Discrepo una mica... també de la versió que n’han donat la majoria dels mitjans d’informació. Agrupació Mútua anava malament des de feia molt temps, al meu entendre res a veure amb la presidència (no executiva) de Millet que, per cert, va acabar fa tres mesos. Aquests xicots van fer bàsicament dos grans mals negocis, i ara en paguen les conseqüències: el bancari amb Bankpyme i el del totxo amb la seva pròpia immobiliària, i això s’ha traduït en uns balanços diguem-ne que inviables. I s’ha intervingut com s’hagués fet (i de fet es fa força sovint) en qualsevol altre companyia d’assegurances en circumstàncies similars. Evidentment això no exclou que a partir d’ara es puguin demanar responsabilitats a qui pertoqui si es considera que hi ha motiu per fer-ho. Jo personalment crec que de motius en sobren.
Miquel, moltes gràcies per la teva aportació. Evidentment, se sabia de feia molt de temps que AM no funcionava. Els assegurats no estaven precisament contents! El que jo em pregunto, des de la meva ignorància absoluta sobre el tema, és per quin motiu no es feia alguna cosa abans. Dóna la impressió que "el cas Millet" serveix d'excusa per a tot. Com si ell fos un home dolent que actuava amb independència de tot i de tothom...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia