Priligy: presentació de luxe


Hores d'ara tothom n'està assabentat. La notícia s'ha esbombat a través de tots els mitjans haguts i per haver. L'Agència Espanyola del Medicament ha autoritzat la comercialització a l'Estat del primer fàrmac indicat per controlar i endarrerir l'ejaculació precoç: la dapoxetina, registrada amb el nom comercial de Priligy. A partir de demà existiran presentacions de 30 i 60 mil·ligrams, al mòdic preu de 11,8 i 15 euros respectivament. La maquinària ja s'ha posat en marxa. Em temo molt que la pastilla es receptarà a mans plenes (ja podem afegir-la a la farmaciola, al costat de totes les altres).
Poca cosa rellevant s'ha esmetat sobre el tema, fins on jo sé, no s'ha parlat obertament de qui ha subvencionat la investigació científica per a obtenir el fàrmac, tampoc s'ha fet esment dels efectes secundaris de la dapoxetina i amb prou feines s'han anomenat els importants factors individuals i de parella que influeixen en la disfunció sexual. Tant de bo les noves teràpies psicològiques gaudissin d'altaveus tan poderosos com aquest, en les seves presentacions oficials. Otro gallo cantaría.

Comentaris

Clidice ha dit…
Una píndola més en un món on ens creiem que tot s'arregla a cop de pastilleta :(
Per sort, cada vegada hi ha més gent escèptica. A la consulta, veig que hi ha molts pacients reticents, que veuen que en tot això hi pesa molt més el negoci que la voluntat terapèutica.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia