Flipant en colors

Llegir la premsa diària et proveeix d'una infinitat d'idees per escriure al bloc. Tot i això, has de prendre la precaució de no agafar-te les notícies massa a la valenta, perquè corres el risc d'acabar mig trastocada. Avui, concretament, he llegit diverses informacions que m'han deixat de pasta de moniato. En primer lloc, la despesa de la ja famosa "cúpula Barceló". He saltat de la cadira. No només pel conegut desviament de 500.000 €, teòricament destinats al desenvolupament, sinó perquè l'inefable Miguel Ángel Moratinos ha tingut l'ocurrència de comparar l'obra de l'artista mallorquí a la Cappella Sistina de Miquel Àngel. Home, Moratinos, s'agraeix l'eufòria però no cal que ens vengui la moto. La segona sorpresa l'he tingut en llegir una entrevista al director d'un centre mèdic, finançat amb fons públics, concebut i dedicat a atendre exclusivament a metges. El responsable ha argumentat les seves respostes però m'he quedat igualment indignada. L'estocada final l'he rebut en assabentar-me que un hospital públic de Madrid, ha publicat una guia d'educació sexual que diu, entre d'altres barbaritats, que la castedat és l'única via per protegir-se de la Sida, que rebre i donar plaer rebaixa l'ésser humà i que l'homosexualitat és una desviació patològica. A jutjar pel repàs a la premsa d'avui he de concloure que els nostres fons públics serveixen per subvencionar cúpules, centres mèdics elitistes i per editar guies d'educació sexual opusdeistes. Flipo en colors...
Us enllaço amb les tres notícies, no sé si compartireu amb mi el desconcert:

Comentaris

Anònim ha dit…
La meva opinió sobre aquest 3 articles, tots 3, és que a vegades em sembla que no visc en un món real.
Pel tema de la cupula, em pregunto tant diners per una cosa així?? després la notícia que vindrà després serà la crisis que atrevessem... com potser que hi hagi una antítesis així! No em cansaré de dir que tot aquests polítics ens estan prenguent el pèl de mala manera!!!! I a més no d'una manera sencilla i desepercebuda sinó per tot el contrari.
El segon article, encara penso que és més exagerat! Com potser que si un metge té un problema se'n tingui d'enterar tot l'hospital en poc temps?? i el SECRET PROFESSIONAL on el deixen???I si tant secreta és aquesta clínica com potser que concedeixin entrevistes? qui vulgui sabrà on és de seguida!
Suposo que és pel fet de treballar en ciències de la salt que veig els metges com persones de carns i ossos com totes, i per aquest fet no m'estranya gens que puguin tenir aquest tipus de problemes. Però cal remarcar que la majoria de gent que no treballa en ciències de la salut i no té cap metge aprop del nucli familiar el veuen com una figura divina. Això és el que els Drs no volen deixar de ser, per aquest motiu suposo que han aparegut aquest tipus de clínica.
I referent a la tercera noticia no quedo massa sorpresa ja que d'ultradretans encara en podríem trobar com peixos en el mar per mala sort. Simplement només cal veure les campanyes del PP, quanta gent que hi ha a darrere del sr de la barba!!!
Hola, Núria, gràcies per la teva aportació! Coincideixo amb la teva opinió. Crec que hi hauria d'haver un DEBAT A FONS sobre els fons públics d'aquest país. Si preguntem a la gent del carrer no crec que la prioritat sigui cap d'aquestes tres coses!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia