Platja d'Aro, plou sobre mullat


[Reunió de veïns, ahir, al pavelló de Platja d'Aro. Foto: Diari de Girona.]


A Platja d'Aro, la paciència s'ha esgotat. Malauradament, en aquest municipi, com en altres localitats de la Costa Brava, ja tenen una certa experiència a l'hora d'entomar condicions meteorològiques adverses. Recordo les inundacions l'any 2005 i la llevantada del 2008, que van causar nombrosos desperfectes i també víctimes mortals. Quant a la nevada, a l'estrès climàtic, s'hi suma la manca d'informació, la sensació d'abandó, la crisi econòmica, la deixadesa del Govern i la poca diligència de la companyia elèctrica.
Ens en sortirem, com sempre, però no serà fàcil.

Comentaris

Anònim ha dit…
D'acord que qui governa no té culpa que nevi d'aquesta manera, però sí que estan obligats a informar i estar al costat dels municipis. La sensació d'abandonament està del tot justificada.
Hi hagut molta gent en situació de risc que ha estat completament desprotegida, tots els sistemes d'emergència han fracassat de manera estrepitosa. Han començat el "porta a porta" quan ja tothom s'havia buscat la vida per subsistir com bonament podia. I encara tenen els nassos d'aprofitar l'avinentesa per tornar a treure del calaix el debat de la MAT. S'ha de tenir un cinisme a prova de bomba...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia