Tenim un problema, es diu credibilitat




Comentaris

Clidice ha dit…
credibiliQUÈÈÈÈ? ha arribat un punt en què estic més que convençuda de què els nostres manaires es creuen realment que no ens n'adonem de res. Tenen tants vampirs enganxats al voltant, que els diuen que duen vestit quan van nuus, només per poder succionar la part que els pertoca, que s'acaben creient que el problema som nosaltres, no ells.

Només ens queda, una vegada i una altra, dir-ho i repetir-ho. Tot i que dubto que puguin arribar a tenir cap ombra de dubte: tot allò que va contra ells és una manipulació dels de signe contrari, per tant, menyspreable. Aquesta és la seva màxima. Quanta incultura, quanta falta de respecte, quants polls ressucitats! quanta barra!
Amb tot aquest cas de Santa Coloma m'he quedat de pedra, fins i tot a Marbella es va dissoldre l'Ajuntament i aquí han apostat pel continuisme. Els mitjans no es fan ressò del malestar dels veïns de Santa Coloma. Aquí no ha passat res.
Miquel Saumell ha dit…
I a banda del que dieu més amunt, que comparteixo, quan veig el blog d’un polític que només té enllaços "dels seus" (és el cas del blog de la flamant senyora alcaldessa) crec que ja diu molt del seu tarannà.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia