La nostra corrupció de cada dia


¿N'hi ha prou amb unes quantes mesures, per a combatre la corrupció?


La societat n'està impregnada, circula imparable, de baix a dalt i de dalt a baix.


Comentaris

Clidice ha dit…
Aquestes "mesures" només estan destinades a donar titulars que desviïn l'atenció per tal de què, si hi ha més imputats, el pensament sigui: "bé, d'acord, però ja s'està fent alguna cosa". No en quedarà res, i si no, al temps. Flipant el camió de BCNeta, i amb aquest reportatge no se'l pot expedientar aquell paio? Sembla que deu ser cert allò que m'havien dit de la màfia que és el servei de neteja de l'ajuntament (ajuntafems?) de BCN!
Miquel Saumell ha dit…
Clara i Clidice,
Si us serveix de consol, que intueixo que no us servirà, els abusos d’aquests elements de BCNeta són de jutjat de guàrdia. Actuen amb una impunitat, fatxenderia i mala educació que fa fàstic. La seva especialitat és ocupar les voreres quasi sempre sense cap justificació, especialment si són estretes. Si els crides l’atenció encara es posen més xulos, perquè saben que encara que avisis als urbanos aquests no mouen el cul si no és per un assassinat, i encara. Parlo concretament del meu barri però tinc entès que actuen així per tota la ciutat. Jo els he denunciat més d’un cop via internet, amb resultats nuls.
Clidice, Miquel: segons diuen les "males llengües" per treballar en les empreses municipals de la ciutat el millor camí és afiliar-se a cert partit. Després la feina queda senses fer, però és igual. A qui l'importa? Qui ho supervisa?
DABITIKO ha dit…
Hola Clara, el problema es que la corrupció està a tots els nivells i ho portem a la sang... Som llatins i ens agrada la picaresca i l'engany! jo pensava que això no pasava tant a Catalunya però que va.. no ens salvem! a Catalunya com a resta d'Espanya!

Com solucionar-ho? a mi em sembla molt dificil+

David

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia