Quant costa Sant Jordi?


En un dels esquetxos del Crackòvia, el garrepa de Josep Lluís Núñez explicava a Gaspart que compraria la rosa a la seva dona uns dies abans de Sant Jordi, perquè així li resultaria més barateta. Pel que fa al llibre, aniria a buscar-ne un a la biblioteca i demanaria a la Maria Lluïsa que el tornés quan s'acabés el període de préstec. A l'expresident blaugrana, Sant Jordi li sortia molt bé de preu. Núñez ja ens havia delectat amb la seva gasiveria en una altra ocasió, quan havia de comprar la mona per al seu fillol i, finalment, acabava per adquirir mig ou Kinder. El tema és graciós perquè a Núñez li surten els calés per les orelles però, amb la crisi econòmica ¿quanta gent es deu preguntar quant li costarà Sant Jordi? ¿S'haurien de promoure iniciatives menys comercials, per a les persones que no tenen recursos?

Comentaris

Anònim ha dit…
Penso que si pero no tan sols per les persones que no tenen diners tots plegats podriem disfrutar de la vida i de les nostres festes sense estar tot el dia gastant
MartaO.
S'haurien de comprar llibres tot l'any, pel meu gust, Sant Jordi és el pitjor dia per comprar-ne. Segur que molta gent ni se'l llegeix. I si, crec que hauríem d'aprendre a gaudir sense comprar tant, però el sistema econòmic està muntat així...què hi farem!Si no comprem, tot se'n va a l'aigua!
Ramon ha dit…
Cert, pero s'ha de donar vida a tothom... i cadascu amb la seva consciencia. Jo si puc triar, trio la llibreria i la floristeria de sempre, i en temps de crisi mes. Una rosa de paper pot dir mes que una de natural.
Hola, Ramon, he vist que tens un blog molt interessant...crec que passaré a prendre nota d'alguna recepta! Tens tota la raó, s'ha de donar vida a tothom, però tampoc cal dependre d'un sol dia, penso que potenciar el comerç i la cultura és feina de tot l'any... Fins aviat!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia