Contrastos

Ahir al vespre, parlava amb una veïna de Palafrugell sobre els problemes que té Càritas al nostre poble per atendre el creixent nombre de persones que acudeixen a l'entitat, a demanar menjar i altres productes de primera necessitat. La situació és dramàtica perquè es troben sense recursos i les desigualtats socials no paren d'augmentar. De fet, ja fa dies que s'està treballant per tirar endavant una iniciativa solidària que pal·liï la situació, de la qual, de ben segur, us parlaré aviat.
Unes hores més tard, a TV3, la nostra, vaig veure com la inefable Helena Garcia Melero entrevistava joiers i dissenyadors d'alta costura, i els preguntava si ells també es veien afectats per la crisi. Els empresaris van arrugar el front i van assegurar que estaven vivint moments complicats, tot i que tampoc posaven el crit al cel. L'exhibició de brillants i brodats va ser més que notable. L'amo de la joieria Rabat fins i tot va mostrar a l'audiència un sumptuós anell de diamants que rondava els 500.000€. No sé què pretenia la periodista amb la frívola entrevista. Despertar compassió pel sector? Mostrar que els rics també ploren?

Comentaris

Kudifamily ha dit…
Sí, realment va ser patètic... en dies que s'està parlant de l'augment de persones que es troben al llindar de la pobresa, de la manca d'aliments al Banc d'Aliments, de les dificultats de les pymes per tirar endavant, etc. crec que sobrava, i molt, aquesta ostentació pública...

Et segueixo de fa poquet, però el teu blog m'encanta.
En moments durs com els que estic vivint des de la mort del meu pare, s'agraeix trobar gent com tu.
Felicitats pel blog!
Hola, Kudifamily, moltes gràcies, de veritat, per les teves amables paraules! El més trist és que parlem d'una tv pública que hauria de tenir molt clara la vocació de servei...fins aviat!

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia