ZP, el caritatiu


Això de la cella està molt vist. Els publicistes de Zapatero haurien d'aprofundir una mica en el seu noble tarannà per trobar un tret característic, que el defineixi de manera més justa. Jo proposaria que al seu nom el seguís algun apel·latiu, el caritatiu, per exemple, com es feia antigament amb els reis. Si ho penseu bé, ZP té molta tirada a posar-se la mà a la butxaca i repartir calerons a tort i a dret, quan van maldades. Quatre-cents euros per aquí, quatre-cents euros per allà, i tot solucionat. Si és que té un cor que no li cap al pit...
En aquest sentit, una de les seves últimes ocurrències ha estat ampliar el programa de turisme social de l'IMSERSO, amb 200.000 places més, una inversió de 125 milions d'euros, 20 milions més que la temporada anterior. Aquesta iniciativa pretén fomentar la vellesa activa i, de passada, reforçar el sector hoteler. Dins de la mateixa proposta, properament, es tirarà endavant el programa Juntos en Navidad, destinat a què les persones grans que viuen soles passin les festes en companyia. Algú es pot preguntar què passarà quan la gent gran torni del balneari, què serà de les seves pensions, vivendes, entorn social i familiar... però això ja és pensar massa, caram! Parlem de 200.000 possibles vots i les urnes, per ZP el caritatiu, són sagrades.

Comentaris

Marta ha dit…
Pel que veig, els que podem tirar endavant el país, sóm els jubilats i els funcionaris. Quina responsabilitat!
Marta, sembla que ZP està a la corda fluixa, esperem que amb ell marxi aquesta política nefasta, que ens enfonsa cada dia més. Fins aviat.

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia