Bellesa real

Ahir vaig penjar quatre fotos il·lustratives de l'evolució facial de l'actriu Nicole Kidman. No pretenia criminalitzar la decisió que ha pres de passar pel quiròfan, més aviat volia posar de manifest que es tracta d'una dona intel·ligent i amb talent que ha sucumbit als dictats de l'estètica. El pitjor del seu cas, com tants altres, no és que hagi deixat enrere una bellesa indòmita i singular sinó que, molt probablement, la seva autoestima es basi en l'aspecte físic. S'ha lliurat a dos combats inútils: aturar el pas del temps i cercar la perfecció. Quantes dones més cauran en el parany?
Us enllaço amb tres vídeos, molt educatius, de la coneguda campanya de Dove "Per a la bellesa real":

Comentaris

Anònim ha dit…
No me parece nada sano que las mujeres perdamos nuestra personalidad para acercarnos a modelos de belleza impuestos, falsos e inalcanzables. Los vídeos son geniales!
Gràcies pels teus comentaris, Rocío, estic completament d'acord amb tu!
Albert Olivé ha dit…
Hola Clara, acabo de descobrir el teu blog. He llegit algun comentari i de veritat que m'han agradat. Intentaré anar passant per aquí.
Hola, Albert! Com va tot per Torroella? Espero que aquest any els pericos farem una temporada millor, encara que les coses no pinten massa bé! Almenys estrenarem camp nou...

Entrades populars d'aquest blog

El Dragon Khan com a metàfora

Tertúlia sobre loteria

No abaixem la guàrdia